Uslovi kupovine i garancija

 Uslovi kupovine i garancija

 

Zaštita privatnosti i ličnih podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da potvrdimo vašu narudžbu i da Vas obavestimo o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo željenu robu.

Podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Linea Comfort odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i sms obaveštenja.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali našu ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, kao i sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Linea Comfort maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi proizvodi na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije proizvoda na ovom sajtu u potpunosti tačne.

Uplata na račun (e-banking ili uplatnicom na šalteru)

Nakon što završite proces kupovine, na vašu e-mail adresu ćemo poslati detaljne instrukcije za plaćanje. Uplatu dalje vršite preko svog e-banking naloga ili na šalteru banke/pošte,

Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke):

Plaćanje pouzećem je preporučljivo ako želite da platite robu u trenutku preuzimanja. Robu koju plaćate kod preuzimanja moguće je platiti gotovinom (bez obzira na vrednost).

Virmansko plaćanje (pravna lica i firme)

Ako ste se odlučili za plaćanje po predračunu, na vašu elektronsku adresu ćemo poslati predračun sa svim podacima. Po prijemu sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslata na vašu adresu za dostavu.

 

Uslovi garancije

Svi proizvodi u internet prodavnici kancelarijske stolice i nameštaj Linea Comfort imaju garanciju uvoznika, odnosno proizvođača i obezbeđen servis i rezervne delove u Srbiji. Garantni rok na sve nove proizvode i usluge je 2 godine uz mogućnost produženja garancije po dogovoru. Kod garancije važe garancijski uslovi koji su navedeni u garancijskoj izjavi priloženoj uz svaku stolicu. Garancija može da se realizuje uz kopiju računa ili garancijsku izjavu. Sve troškove popravke u garantnom roku snosi davalac garancije proizvođač. Troškove transporta reklamiranih proizvoda i usluga snosi isključivo kupac ukoliko se ne navede drugačije.

Garancija prestaje da važi u sledećim slučajevima:

  • neuvažavanje uputstva za upotrebu
  • popravka koju je izvršilo nestručno lice
  • ugradnja neoriginalnih rezervnih delova
  • oštećenja koja su nastala zbog nemarnog rukovanja
  • oštećenja nastala zbog mehaničkih udaraca od strane kupca, odnosno treće osobe.

 

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije u vezi sa garancijom, možete nas kontaktirati putem kontakt telefon ili naše kontakt stranice.