Uslovi kupovine i garancija

 Uslovi kupovine i garancija

 

Zaštita privatnosti i ličnih podataka:

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da potvrdimo vašu narudžbu i da Vas obavestimo o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo naručeni proizvod.

Podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni u prodavnici kancelarijske stolice i nameštaj Linea Comfort odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima u cilju pružanja kvalitetne usluge. Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i sms obaveštenja.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali našu ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, kao i sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Izjava o odricanju od odgovornosti:

Linea Comfort maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi proizvodi na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije proizvoda na ovom sajtu u potpunosti tačne.

Odustajanje od kupovine – jednostrani raskid:

Kupac ima pravo da odustane od kupovine u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora (od dana dospeća proizvoda u posed kupca), bez navođenja razloga za raskida ugovora – odustajanja od kupovine poručenog proizvoda. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim direktnih troškova slanja i vraćanja proizvoda. Troškove slanja i povrata odnosno vraćanja proizvoda snosi kupac.

Proizvod koji se vraća mora biti u originalnoj ambalaži i bez vidljivih tragova korišćenja sa svom pratećom dokumentacijom i delovima. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica korišćenja proizvoda na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost proizvoda.

Kupac nema pravo da odustane od ugovora u slučaju:

Proizvoda koji je proizveden prema posebnim zahtevima kupca.

Isporuka proizvoda:

Isporuka proizvoda iz prodavnice Linea Comfort realizuje se putem kurirske službe ili od strane vozila Linea Comfort. Rok za isporuku naručenih proizvoda od 5 do 10 radnih dana, ukoliko drugačije ne bude naglašeno u telefonskom razgovoru sa operaterom. Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Napomena: Preporučujemo da otvorite pošiljku odmah nakon preuzimanja i prekontrolišete da li sadržaj nije slučajno oštećen. Ako dođe do ove neprijatne situacije, informišite nas odmah (najkasnije sledećeg radnog dana) o nastaloj situaciji putem naše kontakt stranice

Cene proizvoda:

Sve cene proizvoda na sajtu kancelarijskestolice.com iskazane su u dinarima i PDV je uračunat u cenu.

Način plaćanja:

Uplata na račun (e-banking ili uplatnicom na šalteru):

Nakon što završite proces kupovine, na vašu e-mail adresu ćemo poslati detaljne instrukcije za plaćanje. Uplatu dalje vršite preko svog e-banking naloga ili na šalteru banke/pošte,

Virmansko plaćanje (pravna lica i firme)

Ako ste se odlučili za plaćanje po predračunu, na vašu elektronsku adresu ćemo poslati predračun sa svim podacima. Po prijemu sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslata na vašu adresu za dostavu.

Uslovi garancije i reklamacije:

Svi proizvodi u internet prodavnici kancelarijske stolice i nameštaj Linea Comfort imaju garanciju uvoznika, odnosno proizvođača i obezbeđen servis i rezervne delove u Srbiji. Garantni rok na sve nove proizvode i usluge je 25 meseci na mehaničke delove. Mogućnost produženja garancije po dogovoru. Garancija – reklamacija može da se realizuje uz kopiju računa ili garancijsku izjavu. Sve troškove popravke reklamiranih proizvoda u garantnom roku snosi davalac garancije prodavac – proizvođač. Servis i reklamacija u garantnom roku i van garantnog roka se obavljaju isključivo na adresi Linea comfort, Dr Jovana Raškovića 8, 21000 Novi Sad. Troškove transporta reklamiranih proizvoda i usluga snosi isključivo kupac ukoliko se ne navede drugačije.

Pravo na garanciju i reklamaciju u garantnom roku, prestaju da važe u sledećim slučajevima:

  • neuvažavanje uputstva za upotrebu.
  • u slučaju da su vršene bilo kakve popravke ili pokušaji popravki od strane neovlašćenih lica.
  • u slučaju neadekvatnog rukovanja i korišćenje proizvoda koje nije u skladu sa uputstvom za upotrebu.
  • oštećenja koja su nastala zbog nemarnog rukovanja.
  • oštećenja nastala zbog mehaničkih udaraca od strane korisnika, odnosno treće osobe.

 

U slučaju da su vam potrebne dodatne informacije u vezi sa uslovima kupovine, možete nas kontaktirati putem kontakt telefona ili naše kontakt stranice.