Radna stolica RS 110 Ovidio

Dizajnirana sa namerom da bude drugačija. Udobana, prilagodljiva i jednostavana kancelarijska radna stolica RS 110  Ovidio

30.000,00 din cena sa PDV-om

Dostupnost: na stanju
- +
Šifra proizvoda: RS 110 Ovidio Kategorija proizvoda:

Radna stolica RS 110 Ovidio

Dizajnirana sa namerom da bude drugačija. Udobana, prilagodljiva i jednostavana. Radna stolica RS 110 Ovidio dizajnirana da motiviše ljude da budu u stanju da učine više, efikasnije, maksimizujući fokus i opštu dobrobit. Svaki elemenat na stolici je precizno dizajniran, prefinjena geometrija, graciozne linije i suptilno intergrisane detalje da bih se postigao najviši nivo ergonomije i udobnosti. Ove karakteristike dizajna pružaju korisnicima potpunu udobnost i prilagodljivost neophodnu za postizanje pravilnog položaja prilikom sedenja.

Ergonomski oblikovana konstrukcija izrađena od polipropilena, na sedištu i naslonu postavljena mesh mreža velike izdržljivosti. Integrisani mehanizam omogućava nagib naslona od 9 stepeni i može se zaključati u uspravnom radnom položaju. Podešavanje visine sedišta je preduslov za dobro sedenje. Koristeći ugrađenu tačku za kontrolu „visine sedišta“ na mehanizmu za upravljanje gasnim cilindrom, sedište se može podići ili spustiti. Ovo osigurava da korisnici različitih visina mogu postići pravilno držanje dok sede.

  • konstrukcija stolice izrađena od polipropilena u crnoj boji
  • sedište i naslon tapacirani elastomer mrežom
  • integrisani tilt mehanizam sa kočnicom
  • pvc rukonasloni
  • podešavanje visine stolice sa liftomatom
  • pvc zvezda
  • pvc točkići
  • opterećenje do 120kg

 

Težina11 kg

Često postavljana pitanja i odgovori

Slobodno pitajte šta Vas interesuje u vezi sa trenutnim proizvodom, trudićemo se da odgovorimo u što kraćem roku.

Back to top

Dragi naši posetioci sajta, kupci i poslovni partneri obaveštavamo Vas o kolektivnom godišnjem odmoru u peridu od 19. jula do 5. avgusta.
Porudžbine iz tog perioda kao i odgovore na upite i emailove ćemo rešavati od ponedeljka 5. avgusta.

Zahvaljujemo se na poseti i za razumevanje - Vaša Linea Comfort - prodaja@kancelarijskestolice.com
This is default text for notification bar