Nameštaj krea line

Rođena u sinergiji kompanija iz različtih okruženja i kultura ali ujedinjenih u zajedničkoj misiji: dati konkretne odgovore na zahteve trzišta proizvodima modernog dizajna sa atraktivnim i konkurentnim cenama. Kombinujući i organizijući različite veštine i znanja postigli smo cilj, napravili smo nameštaj dizajniran i razvijen u Italiji a proizveden u Srbiji, sa namerom da ga plasiramo na internacionalno tržište. Godinama testirano i razvijano iskustvo u proizvodnji omogućilo je da premestimo proizvodno okruženje ali bez kompromisa u karakteristikama i kvalitetu proizvoda. Traganje za detaljima i italijanska perfekcija u stilizovanju, sada spojeni sa zasigurno ekonomičnijim srpskim prozivodnim pogonima, omogućili su da ponudimo odlične proizvode dostupne svakome.

Ako imate bilo kakvih pitanja i potrebne su vam dodatne informacije  slobodno nas kontaktirajte putem naše kontakt stranice.

 

QUBO

dizajniran za područje dobrodošlice i prijem, prostor prvog kontakta. Jednostavni linijski moduli koji se mogu kombinovati u skladu sa različitim potrebama i aktivnostima, dajući recepciji svež i dinamičan imidž.

TREKO

izgled koji naglašava tradicionalne kancelarijske stolove sa drvenim nogama, usklađen sa modernim dizajnom i stvaranjem radnog ambijenta po meri čoveka.

Prjatan ambijent, odlična motivacija za rad !

E-PLACE

novi dizajn nameštaja za radne prostore. Svestran i funkcionlan sistem sa izuzetnom jednostavnom instalacijom. E place nameštaj dizajniran za opremanje kancelarijskih prostori u skladu sa evolucijom rada.

FIOKE I ORMANI