O nama

Linea Comfort  je specijalizovana internet prodavnica kojoj je osnovna delatnost prodaja kancelarijskih-kompjuterskih stolica, fotelja, prodaja kancelarijskog nameštaja, kao i usluga servisa i održavanja kancelarijskih stolica.

Naš cilj je, jednostavan, profesionalan i siguran način kupovine iz fotelje po najpovoljnijim cenama na tržištu. Jednostavno odaberite stolicu koju želite i vrstu materijala, odaberite preferirani način plaćanja i mi ćemo vam isporučiti stolicu u najkraćem mogućem roku.

Prodajni asortiman obuhvata kvalitetne kancelarijske stolice i nameštaj za poslovne namene poznatih proizvođača stolica domaćih i stranih. Italijanskih, Nemačkih, Čeških, kao što su  Wagner, TopStar, Merry Fair, Brado ItalyDVO, ASTRA

Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi prodavnice Linea Comfort prolazi stroga testiranja kvaliteta i bezbednosti,  što i potvrđujemo standardima SRPS EN 16139:2013/SRPS EN 1728:2012/SRPS EN 1335-1:2009/SRPS EN 1335-2:2011. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojoj se gradi dugoročan odnos sa kupcima.

Veliko iskustvo u prodaji, proizvodnji i servisu stolica garantuju efikasno rešenje svih potreba klijenata.

Ukoliko se pitate gde se nalazimo, odnosno gde nam se nalazi prodajni salon, naš prodajni salon nalazi se u svakom domu, kancelariji na vašem računaru ili mobilnom telefonu, vama na dohvat ruke.

Naša kancelarija, radionica i magacinski prostor nalaze se u Novom Sadu, ulici Dr Jovana Raškovića 8

Ukoliko želite da nas kontaktirate to možete učiniti putem naše kontakt stranice.

kancelarijske stolice i namestaj linea comfort                     
21000 Novi Sad
Dr Jovana Raškovića 8
PIB 108962023
MB 63825662