Kupovina

Proces kupovine

Kupovina u prodavnici kancelarijske stolice i nameštaj Linea Comfort je jednostavan. Izaberite proizvod koji želite; popunite nalog sa vašim osnovnim podacima; izaberite način plaćanja i mi ćemo vam isporučiti proizvod u najkraćem mogućem roku.

Prilikom pregleda proizvoda na sajtu, pored svakog artikla nalazi se dugme „dodaj u korpu“. Klikom na to dugme bićete obavešteni da se proizvod nalazi u Vašoj korpi.

U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi izabrani proizvodi spremni za kupovinu, gde lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati broj željenih proizvoda.

Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je samo da na stranici korpe kliknete dugme „završite kupovinu“. Nakon toga otvoriće Vam se stranica završetak kupovine gde je potrebno da unesete osnovne podatke i izaberete način plaćanja. Narudžbenicu, kao i sam proces kupovine, kompletirate klikom na dugme „naručite kupovinu“.

Ukoliko je proizvod poručen i završena kupovina, a da ga nema na stanju, naši operateri će vas o tome obavestiti.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima i PDV je uračunat u cenu. Linea Comfort ne garantuje da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.

Za sva vaša pitanja stojimo Vam na raspolaganju, pozivom na tel. 064/508-17-17  ili to možete učiniti putem naše kontakt stranice.